14 травня 2012

Свято в "Книжковому" королівстві

Увага! Увага! Увага! 
     Визначна подія відбулася у Бердичівській міській бібліотеці для дітей. 7 травня 2012 року  з почестями під звуки марша були прийняті у читайлики 23 учні  1 - Б класу ЗОШ № 5. 
Отож, не будемо забігати наперед, а розповімо усе по - порядку.
    Як вам відомо, шановні читачі,  у травні школярики завжди прощаються з Буквариком, тому ми, бібліотекарі, вирішили зробити святкову посвяту у велику родину читачів. Нами було замовлено самі справжнісінькі медальйони "Читайлик", організували чудову виставку про книги та бібліотеку "У місті читайликів", розповіли, які можуть трапитися пригоди з нечитайликами.
    Але не так просто було вступити в ряди трьох тисячної родини читайликів, потрібно було пройти ряд випробувань -  це: і відповіді на загадки, і вікторина, і знання прислів'я про книги, і читання віршів. Але майбутні читайлики молодці, вони на «відмінно» справлялися з усіма завданнями , які були  перед ними. 
   Тому, нам нічого не залишилося, як вручити ключ від храму знань, і під звуки марша нагородити медальйонами  "Читайлик".
  Всезнайки, бібліотекарі Бердичівської міської бібліотеки, вітають новоспечених  читайликів, і бажають успіхів у навчанні, багато гарних подорожів у "морі"  книг, і ніколи не піддаватися сумніву у правильній відповіді, а її шукати за допомогою книг. Також, колектив бібліотекарів вдячний і класному керівникові  1 - Б класу Сторожук Лілії Алімовні.
1 - Б супер!!!!!!!!!!!! :).

Команда Читайликів




  

17 коментарів:

  1. Я щиро вітаю 1-Б клас із почесним званням Читайликів!

    ВідповістиВидалити
  2. Тепер готуйте команду Чомусиків! І вперед - до знань!

    ВідповістиВидалити
  3. Алла Петрівна15 травня 2012 р. о 10:39

    Приємно,що маленьким українцям таким чином прищеплюють любов до книги.Гадаю, що в майбутньому подібні фото тішитимуть їхні душі,а дружба з книгою збережеться на все життя.

    ВідповістиВидалити
  4. Добре,що діти хочуть привчатися до книги і в майбутньому це їм буду дуже корисно.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Юрію, я рада що ти розумієш важливість читання книги і вдячна тобі, що ти є прихильником блогу "Чомусики та Читайлики". Дякую тобі :))))

      Видалити
  5. Світлана Петрівна16 травня 2012 р. о 22:07

    Вкотре переконуюсь, що сьогодні в бібліотеках залишились лише ентузіасти своєї справи,люди небайдужі, які люблять дітей і хочуть показати їм, що і сьогодні у час компютерних технологій можна читати книги, любити книгу і знайти у ній щось цікаве для себе. Я переконана, що юним Читайликам сподобається у бібліотеці і вони стануть активними читачами. Удачі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ми, ентузіасти, будемо прикладати немало для цього зусиль.

      Видалити
  6. Світлана Петрівна16 травня 2012 р. о 22:12

    Дизайн вашого блогу і бібліотеки такий веселенький і позитивненький, що вже сама хочу у команду Читайликів,але я трішки старша за ваших читачів. То що, приймете?

    ВідповістиВидалити
  7. Світлана Петрівна, дорослі у душі завжди є дітьми, тому з великим задоволенням приймаємо Вас у команду Читайликів. Перше засідання Читайликів відбудеться 22 травня, отож запрошуємо Вас до нашої команди, де Ви будете нашим старшим наставником. Велика дяка за гарні слова:))))))

    ВідповістиВидалити
  8. Алла Василівна31 травня 2012 р. о 14:52

    Книги це подорож у чудовий світ)))А бібліотека завжди Дарує казку)))І дуже приємно,що бібліотекарі Дарубть цю казку дітям))))))))

    ВідповістиВидалити
  9. Чудове свято, тепер Чомусики перейдуть у статус Читайликів з чим ми їх і вас вітаємо!!!!!

    ВідповістиВидалити
  10. Сотчук Валентина10 червня 2012 р. о 23:29

    В команду Читайликів тепер входить мій син Сотчук Олександр.Я його щиро з цим вітаю.Хочу побажати йому та всій команді Читайликів гарних успіхів,натхнення,радості від спілкування,сил для подолоння наступних випробувань.

    ВідповістиВидалити
  11. Дякуємо. Дуже приємно, що Ви в усіх починаннях підтримуєте сина :-))))))

    ВідповістиВидалити