18 червня 2012

Таємниця посмішки


  Скільки цікавої інформації може нести в собі наша посмішка. Насамперед, вона - важлива деталь зовнішності, запорука настрою, позитиву та успіху. 
  Знавці мови жестів стверджують, що манера посміхатися може багато що розповісти про людину. Посмішка ніби висвітлює окремі риси характеру. А чи є у вас окрема манера посміхатися? Можливо ці висновки науковців допоможуть вам визначити ще якісь, невідомі вам, риси вашого характеру або підтвердити попередні відкриття.

  Сміючись, ви відкидаєте голову. Швидше за все, ви довірливі, і водночас у вас широка натура. У своїх вчинках ви більше орієнтуєтесь на почуття, ніж на розум.
  Сміючись, торкаєтесь рукою обличчя. Ви - мрійник і фантазер. Це, звичайно, не погано. Але іноді не завадить повертатися до життя, прагнути досягти реального успіху.
  Якщо ви, сміючись, зморщуєте ніс, то ви - людина настрою. Ваші почуття і погляди зазнають швидких змін, за якими часто не встигають ваші друзі. А це може викликати труднощі у спілкуванні.
  Якщо ви смієтесь голосно і з відкритим обличчям, ви - людина, що добре пристосовується  до обставин і людей. Ви щиросердечні і сумлінні. Почуття і вчинки ваші завжди перебувають під контролем. Ви рідко когось ображаєте або засмучуєте.
  Сміючись, тримаєтесь за підборіддя. Це свідчить про врівноваженість, впевненість у собі, великі розумові здібності. Ви виявляєте наполегливість у досягненні поставленої мети.
  У вас немає певної манери сміятися. Швидше за все, ви скрізь і завжди керуєтесь передусім власною точкою зору, часто нехтуючи при цьому думку оточуючих. Майте на увазі, що багатьом це може не подобатися. Може, варто переглянути свою поведінку в цьому випадку?
  Посміхайтеся щиро! Посмішка нічого не коштує, але приємна для всіх. Вона не тільки створює для вас добре самопочуття, а й покращує настрій усього оточення. Щасти вам, дорогі Чомусики та Читайлики! 

ПОСМІХНИСЬ -:))))))

А мені  цього малувато...

Хоч тут тиша для читання! І тато теж так робить







Вікінги сплять











Татусеві жарти інакше не назвеш: А де ж цукерки???









Зустрів друга

10 коментарів:

  1. Автор видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
  2. Хороший подбор фото.Улыбнулись!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Спасибо! Очень рады Вашим улыбкам и веселому позитивному настроению!!!

    ВідповістиВидалити
  4. Дивно, але такий «дешевий» засіб, як посмішка має дивовижну магічну силу, здатну творити дива в буквальному сенсі.Цікаво, що за допомогою власної привабливості можна передати цілу гаму різноманітних і багатозначних емоцій. Привітна чарівна посмішка може бути сигналом до кокетування або флірту і одночасно мати в собі заборони, давати привід для веселощів і разом з тим нести причину посумувати, бути проявом любові.Дякую "Чомусикам і Читайликам" за цікаву статтю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А ми дякуємо Вам. Ваші коментарі завжди змістовні та цікаві.

      Видалити
  5. А я, значит, какой-то мутант. Всегда смеюсь по-разному:-)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Просто Вы человек неординарный! У Вас богатое воображение и бурная фантазия.

      Видалити
    2. Кто б уже молчал о бурной фантазии:-) Кому напомнить "не як небо, бо небо...":-)

      Видалити
  6. Світлана Петрівна19 червня 2012 р. о 00:01

    Посміхнулась і не один раз. Дуже добре що інформацію підкріпили фотками. А останнє фото переглядаю знову і знову. Гарний поцілунок, справжні друзі - нічого не скажеш! :)))))))

    ВідповістиВидалити
  7. Дуже приємно! Взагалі, веселі та смішні фото завжди додають настрою. А друзі в нас тільки справжні!!!

    ВідповістиВидалити