04 березня 2013

Творчий світ Вікторії

Творчість - це багатогранне поняття, що пронизує всі сторони діяльності особистості і проявляється у всіх напрямках суспільної практики. Сьогодні, Чомусики та Чайлики, звертаючись до рубрики «Світанок творчості», ми будемо продовжувати знайомство з талановитими відвідувачами філії № 5. Отож, Вікторія Примак - учениця 5-Г класу НВК № 10. Ще у 2-му класі дівчинка захопилася художнім мистецтвом, хоча любов до малювання була присутня і раніше. Побачивши щире бажання своєї доньки займатися саме таким мистецтвом, батьки віддали її навчатися до художньої школи.Вікторія вважає, що праця – єдиний засіб перетворення людини в творчу особистість. Окрім художньої школи відвідує уроки музичного мистецтва, й при такому щільному розкладі занять їй вдається на відмінно навчатися у загальноосвітній школі. Являючись активною читачкою бібліотеки, Вікторія цікавиться пригодницькою та пізнавальною літературою, а також частенько переглядає художні роботи інших користувачів бібліотеки, даючи їм свою власну оцінку. Тому ми організували на базі нашої бібліотеки персональну художню виставку В.Примак "Творчий світ Вікторії" . Будь - які ідеї самі собою не народжуються, а виникають тоді, коли людина відчуває потребу щось змінити, вдосконалити. І це дуже добре, відвідувачі бібліотеки мали змогу переглянути виставку та написати своє враження від робіт. Дуже б хотілося, щоб на такі виставки приходило якнайбільше бердичівлян, ми будемо раді бачити кожного. До творчості людину спонукають як соціальні мотиви, так і фантазія та мрії. Що ж наші любі друзі, мрійте, фантазуйте, творіть прекрасне! Хай життя ваше наповниться радістю та щастям. Роботи Вікторії дихають свіжістю, теплом та життєдайністю. Погляньте!




Мінімум речей не робить натюрморт незаповненим, а композиція - проста і водночас приховано діагональна. Вікторія каже, що зображує предмети так, як їх відчуває, а не як бачить. Гадаємо, що незабаром на небосхилі талантів України запалає ще одна зірочка – творчість Вікторії Примак.

6 коментарів:

  1. Світлана Петрівна4 березня 2013 р. о 20:37

    Молодець, Віка! Особливо мені сподобались натюрморти - дуже уміло зображена світлотінь. Успіхів тобі:)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це лише початок творчого злету. Ми - бібліотекарі, завжди будемо спостерігати за творчими успіхами наших читачів, та висвітлювати їхню діяльність.

      Видалити
  2. Хай щастить початківцю-художниці! Нехай творче натхнення не покидає. Гадаю, що невдовзі побачимо нові роботи!

    ВідповістиВидалити
  3. Нові роботи неодмінно будуть. Тому що дівчинка навчається та робить успіхи у своїй творчій праці.

    ВідповістиВидалити
  4. Ми - бібліотекарі бібліотеки-філії №5, дуже щиро радіємо успіхам наших відвідувачів. Гадаємо, що невдовзі виставка художніх робіт Вікторії буде організована на світовому рівні.

    ВідповістиВидалити
  5. Моя дорога подруга Примак Вікторія Валерівна ти молодець я тобою пишаюся (Поиазанська Олександра Федорівна)

    ВідповістиВидалити