30 липня 2014

Що і де є в інтернеті знайти вам допоможе книга Тетяни Щербаченко " Як не заблукати в павутині"

Яка радість, коли  вам батьки подарують комп'ютер або ноутбук. Та у вас виникає  безліч запитань що, де, яким чином  можна знайти будь-яку інформацію в Мережі (тобто в  в Інтернеті), аби не марнувати часу.

Чудовим посібником для вас, Чомусики та Читайлики, стане літературно-художнє видання Тетяни Щербаченко "Як не заблукати в павутині". Всезнайка із задоволенням рекомендує вам цю книгу - кладязь. Авторка наводить  практичні поради як "вплутатися" в павутину, які програми-переглядачі тобі допоможуть переглянути сторінки в інтернеті;  ви дізнаєтеся і про "сумнівні" сайти, що і де є в Інтернеті.  Зі слів Тетяни "Інформації в мережі над-над-надзвичайно багато, і навмання потрапити на необхідний сайт майже неможливо. Ти можеш шукати в Мережі не лише потрібні для навчання тексти, як-от маловідомий твір улюбленого письменника, а навіть його зображення та детальну біографію. Також можеш скачати відеоуроки чи перекласти інформацію на багато мов світу. Та передусім ти маєш чітко зрозуміти, що хочеш знайти. Інакше блукання Мережею перетвориться на немилосердне марнування часу".
У книзі наведені поради, як спілкуватися у соціальній мережі; про секрети та шпигунів; про створення сайтів власноруч та багато іншої корисної інформації.
Ця книга стане вам у нагоді для "визначення, куди потикатися в Мережі, а без чого можна обійтися; де тобі щось нахабно нав'язують, а що справді варте уваги. Тоді ти не розмінюватимеш барвисті миті свого життя на пустопорожнє зависання в Мережі".
А Всезнайки дуже до вподоби наведені у книзі  різні смайлики, пички, рильця, смішки, хихочки, які можна використовувати для вираження емоцій - вони такі кумедні:
 :-) - посміхаюся; попередньо сказане - жарт;
 ;-) - підморгую, іронізую;
 %) - нічого не второпаю;
:- * - поцілунок; 
:-)) або :-D - качаюся від сміху, це дуже дотепно;
о:-) - янголятко;
:-о чи 8-о - вражений.
 Працівникам бібліотеки приємно, що така книга надійшла і до фонду  міської бібліотеки для дітей. Завітайте до бібліотеки для дітей  і більш докладніше ознайомтеся з книгою Тетяни Щербаченко "Як не заблукати в павутині", яка була видана у  Львівському Видавництві Старого Лева у 2013 році, а ілюстрації для вас, юні читайлики,  створив Дмитро Кузьменко.
Фото Тетяни Щербаченко використано зі сайту http://starylev.com.ua/index.php?route=site/news/show&news_id=168

1 коментар:

  1. Цікаво і пізнавально. Особливо сподобались смайлики - використаю для спілкування:-)

    ВідповістиВидалити