10 січня 2015

Якщо грати, то завжди вигравати !!!

Саме такий девіз використовували наймолодші читачі бібліотеки-філії № 5, приймаючи участь у різноманітних вікторинах та конкурсах, які пропонувалися у  періодиці для дітей  протягом 2014 року. Зацікавив маленьких розумників фотоконкурс, який оголошувався на сторінках журналу  для розвитку творчих здібностей у дітей дошкільного та молодшого шкільного віку «Умійко». І це не дивно, адже той, хто переможе, отримає цікавий приз. 
Бібліотекарі та найактивніші читачі виявили бажання прийняти участь у фотоконкурсі. Кожен учасник висловлював свою думку, щодо того, яким він бачить себе та своїх друзів на фото. Усі думки були вислухані, а найоригінальніші втілені у фотографіях. Які ви, шанувальники блогу «Чомусики та Читайлики» маєте змогу переглянути.
Умови фотоконкурсу, були такі: 
1. Сфотографувати дитину чи групу дітей з цікавою саморобкою або малюнком;
2. Надіслати копію передплатного абонементу або чека в редакцію.
Виконавши усе вище сказане, учасники з нетерпінням чекали результатів. Чекання виявилося того варте, адже за оцінкою редакційної комісії, фото наших наймолодших читачів було опубліковане у журналі «Умійко» № 9 за 2014 рік,  та відзначені подарунком, інтерактивною настільно-дидактичною грою «Прапори Європи».
Участь у фотоконкурсі допомогла нашим читачам зрозуміти, що старання завжди винагороджуються. Юні читай лики бібліотеки - філії № 5 з нетерпінням чекають наступного номеру улюбленого журналу. Адже вони мають змогу ознайомитися з новою казкою, почитати комікс,розгадати кросворд, виготовити  цікаву іграшку, які пропонуються улюбленим журналом. Ми – бібліотекарі горді за наших читачів. Запрошуємо вас, шановні чомусики та читай лики, у бібліотеку – філію № 5 , де ви зможете ознайомитися з періодикою для дітей, почитати книги, зіграти у гру «Прапори Європи» та взяти участь у різних конкурсах.. Це пізнавально, цікаво та весело!


0 комент.:

Дописати коментар