16 січня 2015

Ми – суперпереожці

Ось і минув 2014 рік. Для багатьох читачів бібліотеки-філії № 5, він був визначним та цікавим. А заходи, що проводилися у бібліотеці – повчальними та веселими. Протягом року наші наймолодші читачі приймали участь у різних конкурсах та вікторинах, що пропонувалися періодичними виданнями. А учні, що навчаються у старших класах та є постійними читачами бібліотеки, вболівали за успіхи своїх молодших друзів та знайомих.

 Ми вам розповідали  про перемогу  читачів у  вікторині «Дивосвіт», що друкувалися у дитячому журналі «Яблунька» № 2 2014 року. Їхні знання були високо оцінені редакційною комісією, а читачі нагороджені корисними призами.
Не можна не відмітити той факт, що вигравши у вікторині одного разу, маленькі інтелектуали спробували відповісти на інші питання тієї ж вікторини, надруковані у наступних випусках улюбленого журналу «Яблунька». Дотепні і правильні відповіді наймолодших чомусиків нашої бібліотеки були визнані найкращими та стали суперпереможцями вікторини «Дивосвіт» від «Яблуньки». Редколегія відзначила учасників  подарунками.
Позитивні емоції, доброзичлива атмосфера та гарний настрій наших читачів постійно панує у бібліотеці. Читачі прагнуть збагатити свої  знання читаючи подаровані енциклопедії, розвивають творчі здібності виготовляючи паперові іграшки, вивчають англійську мову, граючи у настільні ігри.
Наступив вже 2015 рік. Яким він буде? Гадаємо, що дуже вдалим. Адже протягом року відповіді на поставлені запитання, які пропонує вікторина «Дивосвіт» від журналу «Яблунька», відповідатимуть учні 7-го класу НВК №10, кожного разу вони  допомагали наймолодшим читайликам у їхніх починаннях та заохочували до нових знань.
А щодо наших маленьких розумників, то і вони не будуть сидіти без діла. Адже і у них буде можливість проявити свої знання на інших заходах, що планують бібліотекарі. Мабуть вам, також хотілося б інтелектуально відпочити? Запрошуємо у наше дружнє товариство.






0 комент.:

Дописати коментар