05 грудня 2016

"Морозні шибки"



Зиму мороз дуже любив,
Зимі мороз кожух пошив.
— Носи, зимо, оцей кожух
Із сивих хмар, із білих мух...
  🎄 🎄 🎄

Рубрика "креативний бібліотекар" продовжує висвітлювати творчі аспекти роботи колективу Бердичівської бібліотеки для дітей. 



Сьогодні друга вітрина нашої бібліотеки почала перетворюватись на володіння Снігової королеви. І нехай льодяні списи бурульок були зроблені з паперу, а снігові кожухи з фатину, це не завадило загальному вигляду експозиції віяти північним морозним духом. Більше того: коли декорації були встановленні, і залишалось закріпити останні сніжинки, складалось враження що через вікно вітрини, немов через магічну шафу, ми потрапляли до чарівної Нарнії створеної К.С. Люїсом



Та на відмінну від хронік, головними персонажами нашої історії стали не Лев, не Чаклунка, і навіть не принц Каспіан, а найцікавіші герої-книги!
Настрою та атмосфери нам додавала погода, адже за вікном морозно та сніжно, так як і має бути взимку :-). Та навіть якщо Зимонька буде мінливо, наша бібліотека завжди зможе похизуватись красивими вітринами в котрих справжній зимовий настрій збережеться до самісінької весни!


4 коментарі:

  1. Які ви молодці, колеги! Дуже гарні і креативні казкові вітрини. Дивлячись на таке чудо, хочеться створити щось подібне!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже приємно що Ви оцінили результат нашої праці :-)
      Раді що Вас це також надихнуло!)

      Видалити
  2. Молодці ,радію вашій творчості та креативності.Майстер клас вдався .Браво !!! У вас є чому повчитися!

    ВідповістиВидалити