25 лютого 2017

Ай да майстрині....

Прошу ознайомитися з чудесами, які відбуваються у незвичайній дитячій бібліотеці. І кожний раз пересвідчуюся, що наші діти талановиті в усьому.
24 лютого майстер-клас був присвячений виготовленню прикрас для волосся власноруч. Адже прилавки магазинів переповнені прикрасами для волосся на будь-який смак. Та іноді нас не влаштовує ціна, колір або навіть сама квітка на резинці
Але ми довели, що можна зробити декор для волосся по своєму власному смаку, котрий буде влаштовувати нас цілком і повністю. Хоча найголовне те, що річ,  яка буде окрасою найбільшого скарбу дівчини - волосся,  зроблена власноруч. Цей факт буде приємно тішити думку власниці прикраси. А ви з нами погоджуєтеся? :)
Також під час майстер-класу нам спало на думку те, що така, хенд-мейд прикраса може стати чудовим подарунком для  подружки чи молодшої сестрички.

Квіти-заготовки для майбутньої прикраси були виготовлені з різнокольорових атласних стрічок, і кожна юна майстриня вкладала у них значення.
Червоні стрічки символізували любов.
Жовті-внутрішню свободу
Оранжеві-дію та ентузіазм
Фіолетові-здійснення мрії
Блакитні-ясність і прямота
Білі-чистота і вірність.
Таким чином правильно підібрані кольори у прикрасі для волосся можуть перетворити звичайну резинку на оберіг на щастя та долю!
Не зволікайте та мерщій до нас, шановні Чомусики та Читайлики, адже незабаром  8 Березня, тобто наше свято. У вас є можливість та час зробити подарунок рідним людям власноруч.

0 комент.:

Дописати коментар