13 лютого 2017

Культурний альпінізм

Дитинство-це круто! В цьому ми переконуємось щодня приходячи на роботу і спілкуючись з дітьми різного віку. Їхня безпосередність та фантазія не припиняє нас дивувати, а іноді і змушує задуматись, адже погляд дітей на, здавалося б, буденні речі буває на стільки оригінальним та незвичним, що підриває вже давно усталені шаблони.


Так до чого це я? Ах так! Дитинство -це круто! Бо саме у цей час усе маленьке та неприглядне, у дитячій голові, може трансформуватись у велике та казкове!
На днях ми стали свідками подібного :) 
Лютий щедро осипав Україну снігами, під час прибирання якого на узбіччях сформувались високі насипи. Та це для нас вони просто груди злощасних опадів, котрі заважають вчасно добратись додому, та для пари дівчат кучугури біля бібліотеки перетворились на гірський хребет, по котрому вони, немов відважні альпіністки, сміливо переходили, а в кінці з веселим вигуком з'їжджали з гірки. 
Здавалося б, проста дитяча гра, та ми не могли припинити спостерігати за дітьми :-) Вдалося навіть записати на відео маленький шматочок їхньої пригоди!

По закінченню снігової експедиції діти були "загнанні" до біблотеки, щоб посушити куртки та шапки, і як вже в нас годитться, пригостили гарячим чаєм :-)
І хто скаже що бібліотека це нудно, і тут немає що робити?

0 комент.:

Дописати коментар