25 квітня 2017

Літературні посиденьки «В гостях у Корнія Чуковського"

Як хочеться іноді посидіти на руках у дідуся і послухати мудру казочку, яка надовго залишиться в пам′яті, особливо тоді, коли тобі ще 5-6 років, а дідусь – відомий поет, на віршах якого виросло не одне покоління.


На літературні посиденьки, які були присвячені творчості Корнія Чуковського, що  відбулися  в бібліотеці-філії №2 були запрошені вихованці старшої групи «Сонечко» ДНЗ №5. Вони з захопленням слухали розповідь про Корнія Івановича Чуковського, його дитячі роки та літературну творчість, та разом з бібліотекарем Столярчук С. В. організували міні вистави творів «Айболит», «Крокодил», «Телефон» та інші.  Не забули згадати, що мама відомого дитячого поета родом з Полтави. От звідки витоки справжнього гумору!
Вихованці дитсадка вчилися доброті, чемності, дружелюбності. А як може бути інакше? Про це в своїх творах постійно наголошує «Чукоша». Так називали колись  дітлахи видатного поета, чия творчість просякнута неймовірною любов′ю до всього живого. Вихованці також мали нагоду познайомитися з новою літературою та періодикою, які надійшли до фонду бібліотеки.




0 комент.:

Дописати коментар