17 травня 2017

Зустріч з письменником. Сашко Дерманський


Читати книги це не тільки цікаво, а ще й корисно! Ні для кого не секрет, що читання розвиває уяву кожного, хто хоч раз взяв книгу до рук. Подорожуючи тією чи іншою історією, читач уявляє як виглядає головний персонаж, якого кольору нашийник у його собаки, і як виглядає подвір'я бабусі до якої головний герой їде на канікули. Та найбільш цікаво фантазуєш коли починаєш уявляти автора прочитаної книги. Хтось уявляє серйозного дядечка чи тітоньку у капелюхах з пір'ям та в окулярах, комусь в "голову приходить" образ напівчаклунів, та особи сучасних письменників часто на 200% відрізняються від того, що малюємо в уяві, і в цьому могли переконатись відвідувачі нашої бібліотеки...
Вчора, 16 травня, читачі Бердичівської бібліотеки для дітей, мали за радість приймати, відомого на всю країну, дитячого письменника, автора пригод рожевого Чудовиська, Маляки-принцеси Драконії, та багатьох інших, не менш захопливих книг - Сашка Дерманського!
Письменник з 12:00 до 17:00 відкрито та щиро спілкувався з учнями шкіл, викладачами, бібліотекарями та усіма охочими хто відізвався на запрошення. Декілька годин звучали відповіді на найрізноманітніші запитання до автора, з яких ми дізнались про чудирнацьке створіння Надихуна, котрому ми можемо завдячувати за усе написане Дерманським, та ще багато цікавих фактів з біографії, та творчого шляху письменника.
Та найцікавішим було слухати авторське читання!!! Тому, що ніхто не може прочитати вірш чи оповідання виразніше і цікавіше, аніж той хто його написав!
І хоч за п'ять годин активних виступів автор був втомлений, та ніхто з бажаючих не залишився без автографу та фотографії з Сашком Дерманським! 
Автор залишив про себе лише приємні враження та яскраві спогади в дітей, котрі мали змогу зустрітись з автором улюблених історій!

0 комент.:

Дописати коментар