10 липня 2017

Читай-літо!


"Життя іде, і все без коректур..."-писала Ліна Костенко. Так і у нас: прийшло літо а разом з ним і свій, особливий робочий настрій-коктейль з радощів від безкінечного потоку юних читачів змішаний з панікою, що книжок не вистачить на всіх :-) Та немає нічого з чим би не справився сучасний бібліотекар!!!


Ні для кого не секрет, що зміна кожного сезону, в нашій бібліотеці, відзначається тематично оновленими вітринами! Цього разу шибки прикрасив чарівний ліс та пані Літо, з чиїх рук метелики відправляються у політ містом! Та естетичний вигляд фасаду бібліотеки це не єдине про що ми піклуємось!

Потурбувались бібліотекарі і про про те, щоб у всіх бажаючих була можливість літом не лише відпочивати, а й дізнаватись щось нове та цікаве! У цьому читачам готові допомогти книжкові виставки "Академії дитячих наук". Добратись до якої потрібно через імпровізовані джунглі папороті :)


Не залишились наші читачі і без нової порції пригод на літо! Фонд бібліотеки поповнився новими, чудовими книгами, котрі стануть гарними товаришами усім читайликам :)  Похизуватись можемо лише невеличкою частинкою новинок, бо інші книгодрузі вже хто де: на морях, таборах чи у бабусь відпочивають :)

Доречі про хороший відпочинок! Виявляється для деяких наших читачів найкращий відпочинок-це з ранку до вечора пробути у стінах бібліотеки! Таких дітей ми жартома називаємо "домовичками" :-)

А у  ваших бібліотеках є такі домовички? :-)

Приблизно так у нашій бібліотеці протікає літнє життя! Достатньо жваво та  все ж під тонким шатром млосного літнього флеру!  

На останок даруємо вам фото-листівку з "закулісного" життя біблотекаря!Усім гарно літа та вдалих відпусток! 


0 комент.:

Дописати коментар