20 травня 2013

А у нас... А у нас - Саша Кольцова. А у вас?

14 травня у місті Бердичеві  було похмуро, а у приміщені міської бібліотеки для дітей навпаки -  весело, сонячно та галасливо. Ви запитаєте, що ж за свято у вас відбувалося? Чомусики та Читайлики приймали гостей із  проектної команди «Простір ідей» 5- го каналу, які  відвідують різні бібліотеки і досліджують питання їх оновлення. Проект створено за підтримки міжнародної благодійної програми «Бібліоміст». Ведучі програми — відомі українці — завітають до 12 "зіркових"  бібліотек України та дізнаються, чим сьогодні книгозбірні привертають увагу своїх громад.До "зіркових" бібліотек і ввійшла Бердичівська міська централізована бібліотечна система, чим ми і гордимося.
 Разом із проектною командою "Простір ідей" завітала і Каша Сальцова (Олександра Кольцова) - українська співачка гурту "Крихітка", журналіст, композитор, поет, продюсер.
Програма перебування Саші Кольцової у Бердичівській міській ЦБС була дуже насичена. Нам, бібліотекарям, хотілося показати якнайбільше, а Олександрі хотілося якнайбільше дізнатися про нашу бібліотечну діяльність. Як  на мене, то  нам це вдалося.
Спочатку Читайлики та Чомусики (учні 3 - А ЗОШ № 5) організували танцювальний майстер клас.

Потім пані Олександра  побувала разом із маленьким глядачами "У гостиннах тітоньки Даринки" та переглянула виставу за мотивами української народної казки "Мудра дівчина".


Прийняла участь Саша і у засіданні читацького об'єднання "Найрозмніший", та здійснила віртуальну подорож разом із членами читацького обєднання (учні 2 -Б класу ЗОШ № 5) до Тадж- Махалу.

І це була лише маленька  "частинка"  того, як працює міська бібліотека для дітей, а далі творчі інновації бердичівських бібліотекарів Саша Кольцова дізнавалася у центральній міській бібліотеці.
Ми маємо надію, що зустріч із Кашою Сальцовою буде незабутньою і для нас, бібліотекарів, і для Читайликів та Чомусиків, і для гості. До зустрічі в ефірі.

2 коментарі:

  1. Крихітка Цахес - найкращий вокальний колектив української естради!!! Так тримати!

    ВідповістиВидалити
  2. Маємо надію, що це не остання зустріч із Сашою Кольцовою.

    ВідповістиВидалити