20 квітня 2016

Найкращі друзі

Давня дружба поєднує користувачів дитячого відділу бібліотеки-філії №5 та редакцію журналу «Яблунька». В минулому році читачі  бібліотеки-філії № 5 стали переможцями пізнавальної вікторини «Дивосвіт», та отримали подарунки.
Наймолодші користувачі  бібліотеки стали активними дописувачами улюбленого журналу.  Ми постійно читаємо всі новинки і цікавинки «Яблуньки». Особливо нас зацікавила стаття «Чи ходять слони до школи?». Виявляється, що так. Вони навчаються навіть краще, ніж декотрі діти. Особливий статус мають слони у Тайланді, яким Конституція гарантує пенсійне та медичне забеспечення після 60-ти років. Цю статтю, Чомусики та Читайлики, радимо почитати на сторінках журналу «Яблунька» №1 за 2015 рік. Ви дізнаєтеся багато нового та цікавого для себе.
Було дуже приємно, коли на  адресу нашої бібліотеки-філії прийшли  подарунки:  ілюстрована енциклопедія знань про природу, насіння квітів та овочів, випуски журналів «Чумацький шлях», «Квіти України», «Дім, сад, город», брошури В. С. Марковського «Агрус» та «Будьмо здорові», а також розмальовки для малят, ігри, казки-театри з іграшками-саморобками та яскраві календарики на 2016 рік.
Ось такий вірш користувачі бібліотеки - філії присвятили журналу "Яблунька":
Яблунька» - журнал в нас є, 
Дітям він знання дає. 
Якщо хтось чого не знає, - 
Хай у «Яблуньки» спитає! 
Ти для нас, журнал, пиши! 
І навчи, і розсміши. 
А ми будемо зростати, 
Нашу «Яблуньку» читати! 
Наша пісенька дзвінка 
Весело лунає. 
І щаслива дітвора 
«Яблуньку» вітає. 
Радіє серце цій щирій дружбі і думаємо, що вона міцнітиме. Бажаємо всім вірних, чесних та благородних друзів!

0 комент.:

Дописати коментар