18 липня 2017

Позитивний настрій - курс на літо!

Доброго, веселого та теплого, як літнє сонечко, настрою всім бажає рубрика "Поради чемних взаємин та гарних манер"! Влітку, як ніколи хочеться відчувати повноту життя та яскраві емоції. Від душі сміятися, щиро дивуватися, по-дитячому радіти. А що означає для вас правильний відпочинок? Може зашторити вікна та лягти спати? Або ж, навпаки, поводитися активно?!

Але ж недаремно довели науковці, що при малорухливому способу життя, депресія наздоганяє людей у два рази частіше, ніж при активному. Тому ходіть у спортзал, більше спілкуйтесь з друзями. В заплановані поїздки вирушайте із задоволенням! До речі про них... Не слід забувати правила поводження на воді, у транспорті та інших зонах відпочинку.

Ще таке питання: де корисніше відпочивати - на морі чи у горах? Обидва варіанти корисні в рівній мірі. Прагнення людей влітку з'їздити на море пояснює існування геомагнітного поля землі, яке позитивно впливає на наше здоров'я. Причому найбільш відчутна його присутність на березі моря, тому і відпочиває там людина набагато краще, і скоріше відновлюється, ніж де б то не було. Крім того, цілющий вплив на організм надають відтворювані хвилями низькочастотні інфразвуки.
Гірське повітря, як і морське, корисно всім без виключення. Але, прийміть до уваги, шановні  альпіністи - початківців, не підійматися без тренування на висоту більш 3-х тисяч метрів, щоб виключити можливість дефіциту кисню та погане самопочуття.

Якщо ви залишаєтеся у місті, це не привід засмучуватися!Читайте твори, які ви давно мріяли прочитати. Відвідайте музеї, пам'ятки архітектури, парки.
Різноманітність у ваш відпочинок принесуть велосипедні прогулянки. Відкривайте нові маршрути, підключайте друзів.
Дорогі Чомусики, позитивно, доброзичливо і гармонійно відносьтеся до всього, рухайтеся до своєї мети і тоді будь-які обставини будуть працювати на ваше благо!

0 комент.:

Дописати коментар