28 жовтня 2014

Друзі "Яблуньки"

Весняні канікули 2014 року, а саме Тиждень дитячого читання, добре запам’ятають наймолодші читай лики бібліотеки – філії № 5.
Щоб зацікавити юних читачів художньою літературою, пізнавальною літературою та періодичними виданнями бібліотекар Ковзун О.Л. протягом року організувала та провела чимало бібліотечно-бібліографічних заходів. Проводячи черговий бібліографічний огляд «З улюбленим журналом щодня» Олена Леонідівна розповіла про пізнавально – ігрове видання «Яблунька». Слухачів зацікавила рубрика «Вікторина для родини «Дивосвіт» яка складалася із 3-х запитань:
1. Є у світі птахи, що не мостять гнізда, а виводять пташенят в інкубаторах, які самі будують. Що ви знаєте про цих птахів?
2. Назвіть п’ять найбільших «знакових» велетнів Африки. Про одну з цих тварин (на ваш вибір) розкажіть докладніше.
3. Як називається тварина, яку зображено на малюнку. Чим вона цікава?
Не довго вагаючись юні читай лики вирішили спробувати свої сили у журнальній вікторині. Навчання у школі та читання книг дали свої результати – були надані правильні відповіді на запитання вікторини.
Ось так, наймолодші читачі бібліотеки – філії № 5 стали переможцями і друзями «Яблуньки», редколегія розмістила фотографію учасників вікторини у журналі № 3 за травень – червень 2014р. Не забарилися в редакції журналу із призами, які нещодавно надійшли на адресу бібліотеки – філії № 5, а це енциклопедія про тварин, розмальовка «Чарівна казка» та календарики.
Впевнено можна сказати, що шлях до успіху в сьогоднішньому світі для дитини пролягає через бібліотеку. Отож читайте книги та здобувайте перемогу.
Подарунки від редакції журналу "Яблунька"

0 комент.:

Дописати коментар