07 серпня 2012

Вдалий відпочинок

   Канікули тривають і дарують нам свою бурхливу радість відпочинку. А наша скриня Доброти, яка зовсім нещодавно так старанно виконувала домашні завдання, в літню спеку потребує вашої уваги не менше!
А інакше, наші Чомусики та Читайлики, і бути не може. Тому що відпочинок з друзями також вимагає доброзичливих стосунків, взаємоповаги, сміливих і порядних вчинків.




   Ось що говорять прислів'я про культуру поведінки:
- Чого в іншому не любиш, того і сам не роби. 
- Посієш вчинок - виросте звичка.
  Отже :
1. Думки повинні бути тільки позитивними!
2. Ігри, заняття - веселими, цікавими, повчальними.
3. Колектив - дружним та згуртованим.
   І тоді ваш відпочинок буде настільки приємним, що переглядаючи сувеніри і фотографії з подорожі, усмішка та добрий настрій гарантовані!
  Справді, вдалі знімки - це найкраща пам'ять про поїздку. А відпочинок з друзями - величезний позитив та гарні враження!!!
  І, нарешті, коли ж  є можливість якомога більше прочитати книжок, як не влітку?! Міська бібліотека для дітей запрошує вас, любі читачі, здійснити подорож Книжковим всесвітом. Ви маєте змогу ознайомитися з новинками літератури, які надійшли до фонду бібліотеки.

  У книгах на вас, Чомусики та Читайлики, чекає багато дотепних та веселих пригод Данути Сосоновської та її сестри Каськи, міс Гармидер, природженого мореплавця Сігурта - вікінга, Кіри, яка для здійснення своєї мрії (подорож до Каліфорнії) мала подолати перешкоди та дізнатися про сім правил життя. Пригоди з головними героями книг відбуваються не лише  вдома, а й у школі, і під час відпочинку із своїми рідними.


А дівчатка, яким до вподоби романтичні оповідання, мають змогу  разом із Лізонькою Окольцевою та Оленкою Іконіною пройти випробування, що випали на їх шляху до щастя.  Також зробити висновки:  якщо ти щасливий, або тебе спіткали неприємності - будь відважний та тримайся гідно, бережи друзів і будь уважний до людей.


     Розгорнувши ці книги, ви не зможете  від них відірватися, бо вас, шановні  Чомусики та Читайлики, захопить і поведе за собою вигадлива та нестримна авторська фантазія. Я впевнена, що ви з жалем перегорнете останню сторінку цих дивовижних книг. І ще не один раз у вас виникне бажання перегорнути сторінки цих книг  не тільки в дитинстві, а й у дорослому житті.

4 коментарі:

  1. Я із задоволенням прочитала книгу Тамари Крюкової "Кришталевий ключик". Раджу прочитати книгу усім любителям пригод та романтичних історій.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Авжеж, цікаві книги допоможуть провести час весело та з користю!!!

      Видалити
  2. Я вважаю,що бібліотекарі дитячої бібліотеки славно попрацювали над своєю виставкою книг,але сама найкрасивішою прикрасою був паперовий лебідь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. На даній виставці представлені книги про незвичайні та таємничі пригоди. А прекрасний лебідь завітав на поличку, де розташовані повісті про високі поняття дружби, вірності та честі.

      Видалити