20 липня 2012

Доброго дня, шановні Чомусики та Читайлики!
     Вже збігає перша половина чарівної пори - літніх канікул. Незабаром потрібно буде знову йти до школи: вставати раненько, займатися у школі, вчити уроки.
   Але до початку навчального року ще майже півтора місяця КАНІКУЛ!!!!!  Зачекайте, зачекайте Чомусики та Читайлики, щось я не бачу на вашому обличчі радості та посмішок. Невже вам так набридло літо? Ні. Тоді  у чому ж справа?


    Здається я здогадуюся.  Всі друзі роз'їхалися відпочивати: хто на море, хто на літо до бабусі у село, хто у таборі відпочинку. А вам немає з ким навіть поспілкуватися? Ну тоді чого ви так засмучуєтеся? Запрошуємо вас до Бердичівської міської бібліотеки для дітей, за адресою м.Бердичів вул.К.Лібкнехта, 15,  де ви можете пограти у шашки та шахи (до речі 20 липня - Міжнародний  день шахів), "полазити" в Інтернеті, спробувати свої творчі здібності у написанні лялькової вистави для своїх друзів, прийняти участь у заході, почитати книгу, або просто поспілкуватися з чарівними та прекрасними господинями книжкового храму - бібліотекарями, які із великим задоволенням розженуть вашу нудьгу. А на завершення, хоча б трішечки підняти ваш настрій, шановні Чомусики та Читайлики,  запрошую вас переглянути прикольні фотографії:
































2 коментарі:

  1. Світлана Петрівна22 липня 2012 р. о 16:23

    Переглянула фото і знову поринула у чарівний світ дитинства. Я б назвала першу фотографію:"Цікаво, а ця лапка смачніша за мою манну кашу" , а другу - "Потанцюємо?". Дуже милі фотки з дітками. А роздуми котика на 5-й - просто супер. І де ви їх такі знаходите? Не знаю як Читайликам, а мені настрій підняли точно. Так тримати!:)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую за коментар.Будемо старатися найти ще цікавіші фото.

    ВідповістиВидалити