13 січня 2017

За що ми любимо зиму?

За що ми любимо зиму? Без сумнівів, кожен знайде свою відповідь, та новорічні свята це те що об'єднує нас у любові до цієї пори року!

Наш колектив сумлінно готувався до Нового Року, створюючи святковий настрій. Про усі наші наробки та заходи ви вже могли читати раніше, тому не стану писати про це знову. Та  все ж зауважу, що найулюбленішим нашим заняттям були новорічні вистави. Коли сезон ранків закінчився ми були приємно виснажені, та з відчуттям виконаного обов'язку поринули у власні клопоти.
Відсвяткувавши Новий Рік та Різдво, весь колектив Бердичівської бібліотеки для дітей був вже готовий поринути у рутинність щоденних справ, та слава про наші вистави, котра розлетілась серед шкіл міста, вирішила інакше :-)

Вчора казкові персонажі знову повернулись на сцену лялькового театру для того щоб порадувати школярів!
Ми трішки переймались тим як діти відреагують на новорічну виставу, актуальність якої вже по-троху відходить, адже вже і Святий Миколай у відпустці до наступного року і Снігуронька сховала своє ошатне блакитне пальтечко у шафу. Та все пройшло як найкраще!
Діти були активними, позитивними та налаштованими на свято! Разом із персонажами казки та бібліотекарями діти співали та танцювали, тим самим повернувши, хай і не надовго святокву метушню у стіни нашої бібліотеки!)

0 комент.:

Дописати коментар