14 листопада 2017

Як юні бердичівляни навчалися безпеці життєдіяльності

Як завжди у Бердичівіській міській бібліотеці  гамірно, проте цей тиждень видався особливим. Сказати тільки: Тиждень безпеки життєдіяльності у бібліотеці для школярів міста! Учні початкової школи ЗОШ № 5 назавжди запам’ятали  десять  головних «не можна» для  хлопчиків і дівчаток.
Адже їх навчали ведмедик Лопотун, зайчик на ім’я Пустун, мишенятко Круть та песик Тимко. І яких тільки пригод з ними не траплялось! В цікавій казковій формі діти навчались бути уважними на дорозі, не жартувати з вогнем, не гратись на воді, як поводитись з незнайомцями та як дотримуватись правил безпеки вдома…
А чого тільки вартували Уроки мудрої тітоньки Сови! Домовичок Непослух так роздратував бездомного песика, що ледве втік від його гострих зубів. І щоб трапилось, якби у скрутну хвилину йому на допомогу вчасно не прийшов вірний друг кіт Мурчик?!!! Такі уроки слід засвоювати з першого разу.
Крім того  юні бердичівляни переглянули лялькові вистави «Книжкові пригоди», «Пан Коцький» та «Як Горинич втратив апетит».
Учні 2-А та 2-Б класів спеціалізованої ЗОШ №17 стали справжніми читачами нашої бібліотеки, урочисто отримавши читацькі формуляри. Вони пройшлись червоною зірковою доріжкою, зустрілися з книжковими героями, стали активними учасниками літературної вікторини та отримали значки мудрих читайликів.
Для наймолодших Читайликів  пройшли бібліотечні уроки, літературні баталії, історичні альманахи, інтелектуальні гонки, перегляди екранізацій літературних творів, читались віртуальні та паперові книги… Впродовж тижня / з 6 по 10 листопада/ читальну залу для дошкільнят та учнів 1- 4 класів відвідало 294 бердичівлянина.
Попереду канікули… Пам’ятайте, дорогі Чомусики й Читайлики, у книжок нема канікул!



0 комент.:

Дописати коментар