09 листопада 2017

Посвята в читачі 2017


Сьогодні книги і Посвята в читачі стали одним цілим, адже 9-го листопада, в День української писемності та мови, у залах нашої бібліотеки відбулась урочиста посвята в читачі учнів других класів.





Учням був подарований святковий настрій з самого початку! До зали, де відбувалось дійство, діти крокували по червоній зірковій доріжці під фанфари та оплески!
Ведучою свята була Червона шапочка, котра заради такої події покинула сторінки казки. Також на свято завітав Поштарик Пєчкін, котрий приніс дуже важливу посилку і не хотів її віддавати, та ми разом із учнями переконали його десятками віршиків, прислів'їв та приказок про книги та важливість читання. Проводжали Пєчкіна оплесками та подарували книгу про пригоди друзів з Простоквашино :) 
Про правила поведінки з книгою, як і годиться на посвяті в читачі, розповіли герої лялькової вистави про "Нові пригоди книги". Хлопчисько-поганисько, лікар Айболить з Мавпочкою-медсестричкою та Зайченям показали дітям що може бути якщо бути поганим другом для книги.

По закінченню розважальної частини слово передали шкільній бібліотекарці Людмилі Станіславівні, котра разом з учнями зачитала "Обіцянку читача" та вручила дітям їх перші формуляри.

 Ну а на завершення свята були святкові танці! Ми усі отримали масу задоволення від свята і розуміння того, що армія Читайликів цього дня збільшилась!





0 комент.:

Дописати коментар