20 березня 2018

Культурна спадщина та видатні постаті краю

І знову приємна новина, працівники не лише міської бібліотеки для дітей, а й бібліотекарі Бердичівської міської ЦБС та користувачі,  долучилися до оголошеного  конкурсу «Культурна спадщина та видатні постаті краю».

Мета заходу — залучити бібліотекарів та відвідувачів бібліотек до редагування Вікіпедії та наповнити найпопулярнішу енциклопедію знаннями, що накопичуються та зберігаються у бібліотеках. Конкурс оголошено  Громадською організацією «Вікімедіа Україна» за підтримки Української бібліотечної асоціації та Молодіжної секції Української бібліотечної асоціації .
Місто Бердичів багате на культурну спадщину, тут проживали видатні особи, заавдяки яким творилася і культурна історія не лише міста. Тому про видатних постатей Бердичівщини, про її архітектурну неповторність, колорит мають дізнатися якомога більше  людей. Саме участь у конкурсі стимулює до краєзнавчого дослідження.
Особливі слова вдячності висловлюю  Ольги Нестеренко та Ігорю Маковському за допомогу та підтримку у цій цікавій та важливій справі.


Отож, шановні Чоусики та Читайлики, у вас є чудова можливість долучитися до популяризації культурної спадщини міста, розповісти наскільки цікаве та колоритне життя бердичівлян.
Детальніша інформація про конкурс – за посиланням https://uk.wikipedia.org/wiki/Вікіпедія:Культурна_спадщина_та_видатні_постаті_краю/Звіти_учасників
Працівники міської бібліотеки для дітей на фінішній прямій, щодо готовності Вікістатті "Музей єврейства міста Бердичева".



Увага! Конкурс завершується 25 БЕРЕЗНЯ))))
Ми чекаємо на захоплюючі статті до Вікіпедії.)))

0 комент.:

Дописати коментар