18 березня 2016

Дружба з книгою - це свято

Дружба з книгою – це свято,
Не було б його у нас,
Ми не знали так багато
Про новий і давній час.
Сторінки книжок завітних 
Всіх нас доброму навчать - 
Працювати, і учитись, 
Й Батьківщину шанувать! 

Ура!!! Ура!!! Ура!!! Нарешті у місті Бердичеві відбулася визначна подія, а саме, а саме..... Ну що, ми вас заінтригували?


Отож, ви готові, шановні Чомусики та Читайлики, дізнатися що за подія сталася у місті? Відбувся щорічний Всеукраїнський конкурс дитячого читання "Книгоманія-2016", на якому 26 відважних читайликів міста боролися за звання "Найкращий читач міста Бердичева-2016" серед учнів 6-х та 7-х класів!!!
Щоб ви тільки знали, яка запекла боротьба була між конкурсантами. Впродовж трьох годин, кожний учасник конкурсу рекламував себе, як самого ерудованого та начитаного читача. Крім того конкурсанти мали змогу і виступити, як театральні актори. Та  й із цим завданням впоралися на відмінно. Але як визнчити найкращого серед найкращих, не провівши літературну вікторину? Цьогорічна вікторина була присвячена життєвому та творчому шляху дочки Полісся - Лесі Українки. Практично на всі завдання вікторини конкурсанти дали правильні  відповіді.
Мабуть найважче було членам журі, а ніж самим учасникам другого етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого читання. Кожний із двадцяти шести учасників конкурсу "розрекламував" свою особистість на дванадцять балів; на відмінно представили літературного героя, та й ще швидко впоралися з вікториною. Але конкурс є конкурс, у якому завжди є переможці, тобто найкращіі. У нашому випадку, за підсумками журі, право на звання "Найкращий читач - 2016" міста Бердичева серед учнів 6-х класів присуджено Андрію Маркову ( ЗОШ № 12). А от серед учнів 7-х класів здобула перемогу учениця ЗОШ № 5 Каріна Вишемірська. Честь і хвала нашим шановним переможцям, та побажання ніколи не зупинятися на досягнутому.
Але крім того, для уболівальників та конкурсантів голова журі та  керівник  театрального гуртка "Трамвайчик" ЦПО ім.О.Разумкова Валентина Ратушинська провела майстер-клас по декламуванню віршів, який стане їм у нагоді.
А загалом у першому етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого читання "Книгоманія-2016" прийняли до шестисот учнів 6-х та 7-х класів міста Бердичева, за що їм велика дяка.




Міський етап конкурсу «Найкращий читач України – 2016» віднайшов своїх переможців | ТРК ВІК | Новини Бердичева

2 коментарі: