23 березня 2016

Віват, ювіляри!


Дружба з книгою – це свято,
Не було б його у нас,
Ми б не знали так багато
Про новий і давній час.
Книги дружать з дітворою,
Полюби їх у житті,
І улюблені герої
Будуть друзями в путі.
Під час весняних канікул щорічно оголошується Всеукраїнський тиждень дитячого читання. А це означає, що ми відзначаємо Книжчині Іменини. Саме такій події присвячена ювілейна виставка "Віват, ювіляри!".
На іменини "зібралися"  видатні твори  українських та зарубіжних письменників.  "Вечірку" очолили видання, яким у цьому році виповнилося та виповнюється давно за 100 років, 75 років та 50 років. А бажаючих потрапити на таку "тусовку", повірте нам, дуже і дуже багато.
Найповажнішому та найвпливовішому  твору у 2016 році  виповнюється 940 років. «Ізборник Святослава» 1076 року — один з найдавніших давньоруських рукописних книг. Як на мене, то "Ізборник" сприяє  духовному зросту, формує етичну свідомість, робить нас далекоглядними та просвітленими. Я би радила прочитати ці послання кожному жителю планети Земля.
У світі немає нічого наймудрішого та найдревнішого, ніж книга. Адже якраз вона відчиняє двері в дім, де живуть краса, любов, здоров'я, запрошує у світ пригод та фантастики. Ми маємо змогу подорожувати без візи та закордонного паспорта. Подорожуйте разом з нами!






2 коментарі:

  1. Впевнені, що ця виставка зацікавить користувачів!Молодці!

    ВідповістиВидалити
  2. Книги-ювіляри - корисна підказка для тих, хто шукає, що почитати. Радимо усім переглянути цю виставку.

    ВідповістиВидалити