21 грудня 2016

Передноворічна метушня

До Нового Року залишилось 10 днів, і ця пора завжди вирізняється особливою активністю у підготовці до свят.
Наша бібліотека вже давно прикрашена, ялинки прибрані, гірлянди розвішані...Залишилось одне: подарувати новорічний настрій дітям, чим бібліотекарі Бердичівської центральної бібліотеки для дітей із задоволенням займаються з понеділка :-)


Щодня до нашої актової зали приходять десятки дітей, щоб подивитись чудову лялькову виставу про Бабусю-Ягусю та про чудо, котре сталось з нею у Новорічну ніч, а також зустріти Святого Миколая, Снігуроньку, Чарівницю-Зиму та сам Новий Рік у образі ошатно вбраного молодика.
Та вистава це ще не все!

Діти, які приходять до нас, не припиняють приємно дивувати колектив віршами, піснями і навіть таночками! В такі моменти навіть виникає запитання: це ми розважаємо дітей, чи діти нас? :-)
В одному ми впевнені точно, що час, проведений з учнями шкіл, це - прекрасна нагода й бібліотекарям відчути передноворічний настрій так, як то було в дитинстві, з відчуттям неминучого дива та казки!

І нехай присутня втома після десятків хороводів /та це приємна втома/, адже дарувати добро та любов дітям, це, мабуть, одне з головних завдань, яке перед собою ставить бібліотекар.
котрий вірить і прагне, щоб з Нового Року все стало кращим!

З наступаючими святами!




1 коментар:

  1. Дякуємо за вітання! Працівники Овруцької центральної районної бібліотеки для дорослих ім. Андрія Малишка передають всьому Вашому колективу щирі вітання з Новорічним та Різдвяними святами!!! Щастя Вам та миру!!!

    ВідповістиВидалити