31 грудня 2016

Прощавай 2016!


Сьогодні 31 грудня, субота. До нового року залишилось декілька кроків, у що важко віриться! Та й погода мало сприяє загостренню святкового настрою: небо синє та безхмарне, а тротуари чисті й сухі немов влітку. Про те що  в Україні зима  нагадує лише календар та касири у шапочках Діда Мороза :-)

І хай  новорічний настрій у дефіциті, хочеться підвести підсумки останніх днів 2016-ого року, адже вони були яскравими!



Окрім чудових вистав, котрі колектив Бердичівської бібліотеки для дітей ставив щонайменше тричі  на день, протягом  останніх двох тижнів, робота бібліотекарів урізноманітнювалась і іншими заходами. Серед них були майстер-класи по створенню конверту та написанню листів. І продовжуючи тему, ми вирішили зібрати дітей для створення новорічної листівки.
 Скажу відверто, хоч на вищезгаданих майстер-класах все було не з таким розмахом як може прозвучати, та все ж ми добились бажаного: діти зібрались, познайомились між собою, та побачили у бібліотекарях не просто хранителів книжкових полиць, а друзів, до яких можна підійти з будь-яким питання а чи навіть проблемою. Кожна подібна зустріч з нашими юними читачами вже традиційно проходить з балачками, запашним чаєм та печивом :-)

Також хочу зауважити, що працею у стінах рідною бібліотеки наші будні не обмежились :-)

Ви вже могли бачити та читати у нашому блозі про те, як ми прикрашали зали бібліотеки. На цьому ми не зупинились! Наш дружній колектив два дні поспіль займався виготовленням прикрас для однієї з центральних ялинок міста:-)
Ми втратили рахунок кількості зірочок, рукавичок та ялинкових гірлянд котрі були змайстровані руками бібліотекарів та наших добрих друзів!



Після всієї метушні, та переробленої роботи ми залишились повністю задоволені результатом!
🎄 🎄 🎄
Не можемо не поділитись своєю радістю, адже фонд нашої бібліотеки поповнився десятками нових, таких довгоочікуваних, книг! Ця подія стала найкращим новорічним подарунком "під ялинку" для усіх бібліотекарів!

Чесно кажучи, хотілось написати у сто разів більше, та передсвяткова "гонка" не дає толком зосередитись та поринути у написання "хроніки" повністю :-) . Але я сподіваюсь що ви зрозумієте, адже рік закінчується а ще стільки всього потрібно встигнути!
На останок хочу побажати кожному щасливих та радісних свят! Нехай Новий Рік принесе у ваші дома багато щастя, удачі та любові! Успіхів вам на професійному поприщі та у житті особистому!

З любов'ю та найкращими побажаннями, колектив Бердичівської міської бібліотеки для дітей! 

0 комент.:

Дописати коментар