02 лютого 2018

Жила - була казка у бібліотеці

Коли-небудь запитають: 
А що Ви, власне, можете пред'явити?
 І ніякі зв'язки не допоможуть зробити 
ніжку маленькою, душу — великою
 і серце — справедливим.
Шарль Перро
Мабуть не має у світі людини, яка б не обожнювала казки Шарля Перро. У січні 2018 року відзначали 290-річчя від дня народження відомого казкаря.
Його казками захоплювалися і захоплюються до нині, адже вони актуальні і сьогодні.  З дитинства шанувальники казок Перро захоплюються працелюбною Попелюшкою, Сплячою красунею, доброзичливим Хлопчиком Мізинчиком.  А хто із нас не мріяв у дитинстві, а може й у дорослому віці мати такого надійного друга, як Кіт у чоботях?  А от учні 3-го класу ЗОШ № 1  зовсім по-іншому, незвично розповіли присутнім у ході Балу літературних героїв  «Жив-був король…» про життєвий і творчий шлях Шарля Перро, про його невдачі та злети та  досягнення.     
Присутні на заході мали можливість пережити всі потрясіння  із Червоною шапочкою ( Яна Дорощук ) та мамою (Каріна Мордалевич),  адже Вовк (Юрій Станкевич) так погано вчинив із її бабусею (Олександра Ковальова). Як і в кожній казці добро завжди перемагає зло, тому на допомогу Червоній шапочці прийшов Мисливець (Єгор Вікарій).
Та й Спляча красуня ( Настя Безверха) причарувала  своєю красою та добротою. Та й Хлопчик - мізинчик (Денис Ковальчук ) на Балу літературних героїв показав свою спритність і доброту. А який же бал без музики, пісень та танців? Тому у виконанні головних героїв казок Шарля Перро звучали пісні із улюблених фільмі та мультфільмів, та у танцях вони себе проявили креативненько.
Велика дяка організатору такого прекрасного, чарівного Балу літературних героїв "Жив - був собі король..." Тетяні Ковзун, бібліотекарю читальної зали Бердичівської бібліотеки для дітей. Не маємо право не подякувати за співпрацю і класному керівнику 4-А класу ЗОШ № 1 В.В. Кидисюк.
Особлива подяка батькам дітей, які допомогли і бібліотекарям і своїм діткам у підготовці до Балу літературних героїв.
А учасникам і глядачам заходу Всезнайка  дякує за їх небайдужість до книги, до читання, до бібліотеки. 
ТАК ТРИМАТИ!





0 комент.:

Дописати коментар