21 серпня 2020

Символ миру і надії

Небеса блакитні сяють з глибини,
                                                                                                        А пшеничні й житні мерехтять лани.

    Образ цей не зблідне, хоч минуть жнива.

Це знамено рідне - злото й синява.

Дмитро Павличко.


23 серпня щорічно ми вшановуємо символ нашої державності, нашої національної самобутності. Синьо - жовте знамено України символізує чисте небо і житнє поле. Наш стяг є гордістю, пам'яттю про боротьбу предків, а також одним із елементів боротьби за незалежність. У ньому відчувається магічна сила, він здатен кликати не тільки на урочистості і свята, а й на боротьбу за честь і гідність нації. Наш прапор - це символ поколінь українців, які наближали нашу Незалежність.
Напередодні відзначення найбільшого національного свята - Дня Незалежності України особливо гордо та величаво майорить синьо - жовте знамено, промовляючи всьому світу: "Є у світі Україна".
Вшановуючи одну з головних національних святинь, #моядитячабібліотека пропонує своїм читачам книжкову виставку: "Символ миру і надії".
Любіть свою Батьківщину, знайте і шануйте її традиції, закони і символи! Будьмо єдині під Державним Прапором України задля процвітання та могутності нашої держави!
Нехай серця кожного наповнюються гордістю, прагненням до єдності та порозуміння, а плідна праця буде надійною запорукою щасливого майбутнього!
У першу чергу, миру в нашій незалежній країні! Хай спокій, щастя, любов та добробут запанують в кожному домі!

                                  

 




0 комент.:

Дописати коментар