27 січня 2021

Давайте спілкуватися

27 січня 2021 року у Канаді в останню середу проводять День Bell Let's Talk "Давай поговоримо". День присвячений здоровим взаємовідносинам суспільства і людей з захворюваннями. Ці січневі заходи проходять кожен рік у третій декаді місяця. У Канаді у цей день спілкуються, розповідають про свої проблеми, допомагають зняти стрес, вийти із депресивного стану хворим людям.


Спілкування між людьми найчастіше відбувається словесно.головне не забувати, що людина все таки не робот, який нерухомо стоїть на місці й лише озвучує свої думки, почуття та емоції.

Основою нашого багатства - є національна мова українського народу. Українською мовою створені неперевершені шедеври фольклору, художньої літератури, перекладено безліч творів класиків народів світу.українці славляться в усьому світі, як майстерні співці.Українську мову називають і милозвучною,І співучою, і калиновою, і солов'їною.

Маючи чудову мову і культуру ми повинні гарно розмовляти, частіше спілкуватися і навчатися допомагати іншим людям у стресових ситуаціях.

О слово рідне! Шум дерев!
Музика зір блакитнооких,
Шовковий спів степів широких,
Дніпра між ними левів рев...
                                 Олександр Олесь

0 комент.:

Дописати коментар