25 листопада 2012

У пошуках нових вражень

Вже ні для кого не секрет, що бібліотека-філія № 5 все ширше набуває дозвіллєвого статусу. Адже у нашій бібліотеці можна не тільки почитати книжки та зробити домашнє завдання, а й з користю провести час, погравши у теніс, шахи, лото. Розширити творче мислення можна також, малюючи картини, вирізаючи з паперу казкових героїв, беручи участь у сезонних інтелектуальних вікторинах та масових святкових заходах.
Та сьогодні у нас незвичайний день. Найзразковіші відвідувачі нашої бібліотеки зібралися разом, щоб подивитися на життя іншої бібліотеки. У цей день, тримаючись за руки, ми сіли у маршрутне авто і поїхали до центру міста, де знаходиться наша міська бібліотека для дітей. 
Вже на сходинках нас зустріла привітна господиня цього закладу Петрухіна Валентина Олександрівна, яка запросила нас до світлиці читальної зали. Далі естафету прийому гостей перейняла бібліотекар читальної зали Ковзун Тетяна Володимирівна, яка і провела нас іншої зали, де наші читачі, придбавши незвичайним чином квитки (а саме розгадуючи загадки), переглянули чудову лялькову виставу за мотивами української народної казки "Мудра дівчина". Біліотекарі дуже професійно готують вистави, тому їхній успіх очевидний. Перебуваючи під враженнями від побаченого, нас запросили на екскурсію по бібліотеці, де кожен міг порівняти наші бібліотеки.

Усім сподобалася «Вітальня Наталки» та Інтернет центр. Діти відгадували малюнки до творів, які зображені на стінах. Потім ми завітали до читацького абонементу, де переглянули книжкові виставки - реклами. Їх прорекламувала Таїса Петрівна Мельничук. І під кінець потрапили до читальної зали, щоб послухати бесіду про сім чудес світу. Діти, побачивши, як побудована робота в дитячій бібліотеці, запропонували свої ідеї для покращення роботи нашої філії. Кожна пропозиція розглядається та не залишиться поза увагою.
Наша екскурсія закінчилася, але приємними враженнями від побаченого, бібліотека наповнена і до сьогодні. Гадаємо наша зустріч не остання...

9 коментарів:

  1. Досить цікава групова екскурсія у вас вийшла. Незвичайна та пізнавальна. Молодці!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Так, головне, що діти залишилися задоволеними після дозвіллевого заходу!

      Видалити
  2. А й спрвді-молодці! Подивіться, які зацікавлені розповіддю діти!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це і є головна винагорода бібліотекарям, які готують заходи для дітей!

      Видалити
  3. Усі працівники старанно виконують свою роботу і всіма можливими заходами зацікавлюють дітей бібліотекою.Тому діти завжди відвідують наші бібліотеки з цікавістю і приймають участь у всіх заходах, які ми їм пропонуємо.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. А тому,нехай частіше будуть ці зустрічі.Ми чекаємо на вас протягом усього року,і хай життя у бібліотеці буде для дітей радісним і щасливим, повним приємних несподіванок, відкриття нового та незвіданого!


      Видалити
    2. Ми збираємось знов приїхати. Але ще не знаємо дату. Будемо дзвонити, коли визначимося. Дуже хочемо приїхати на свята.

      Видалити
  4. Запрошуємо Вас на прем'єру новорічної вистави.

    ВідповістиВидалити
  5. Дякуємо, ми вже визначилися з часом і датою. Приїдемо 25.12.2012р.

    ВідповістиВидалити