30 травня 2012

Правовий марафон

Ура! Ура! Ура! Сьогодні Всезнайка просить Вас, шановні Читайлики та Чомусики,  дати відповіді на поставлені питання , але дещо в незвичному ракурсі. У вас є нагода захистити свої звання «Читайлик». Право поширюється на всі сфери життя, воно не обмежене ні в просторі ні в часі. Деякі правові ситуації стали сюжетами популярних музичних хітів. Отже, визначте, про які галузі права, обов’язки чи права людини йде мова…
Щоб прийняти участь в анкетуванні перейдіть за посиланням: Анкетування

10 коментарів:

  1. Мені сподобалося відповідати на запитання було деже цікаво!

    ВідповістиВидалити
  2. Дякуємо Вам. Маю надію, що наступні пости також будуть цікаві Вам.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Хи-хи! Я тоже впала в детство и ответила на вопросы:-) С вас - приз!))) Особенно понравилось про страницу в контакте:-)
      Классная форма роботы! Детям очень понравится!

      Видалити
  3. 1000 раз спасибо. Приятно, что Вы упали в детство, значить Вы наш клиент, завтра же ожидаем Вас с родителями в Бердичевской городской библиотеке для детей (ул.К.Либкнехта, 15) для записи в библиотеку. Паспорт родителей не обязателен. А приз Вы просто не представляете какой. Вы заинтрегованы? С большим нетерпением Вас ожидаем.

    ВідповістиВидалити
  4. Світлана Петрівна31 травня 2012 р. о 13:59

    Цікава анкета. На всі питання відповіла, сподіваюсь що вірно. Дуже хочеться отримати приз. А якщо серйозно - то ви започаткували дуже гарну справу, а головне корисну. Адже правові знання ніколи не будуть зайвими. Удачі вам і вашим читайликам!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Пані Світлано Петрівно, у тому, що відповіли Ви вірно у нас сумніву немає, а ще Всезнайка дуже мріє про співпрацю з Вами.Дякуємо.

      Видалити
  5. Пані Валентина31 травня 2012 р. о 14:06

    Вперше у вас у гостях! Дуже гарні питання ви підібрали для анкети, а головне,що питання є серйозні і є жартівливі. Я думаю що діткам це сподобається і ваших читайликів стане більше. Чекаю наступний пост!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже Вам вдячні, пані Валентино, за відвідування нашого блогушки, і ваші очікування ми будемо старатися виправдати.

      Видалити
  6. Очень понравилась анкета. Я ответила на вопросы, а как узнать правильно или нет? Ответы будут, чтобы проверить себя? А вообще у вас прикольно.

    ВідповістиВидалити
  7. Всезнайка благодарна Вам за то, что Вы не обошли вниманием наше творение - блогушку. Через 10 дней в очередном посте будут ответы на вопросы анкеты "Правовий марафон", милости просим Вас, уважаемая Ольга,к нам на огонек. Приятно будет с Вами познакомится.

    ВідповістиВидалити