25 травня 2012

Cегодня блогу месяц                          

      Приглашаем в гости вас, 

Будут тосты , будут новые посты.

                              Информация у нас,

                                          Будет чаще, чем сейчас.

 





10 коментарів:

  1. С днём рождения! Да это хорошый блог рекомендую эго всем:))))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Даринка, я Вам дуже вдячна за привітання. Мені приємно те, що Ви завітали до нашого блогу, а це означає, що ви не байдужі до книг та бібліотек

      Видалити
  2. З днем народження! Так тримати!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже приємно приймати вітання, хоча наш "Блогушка" ще зовсім малесенький, але росте він не по дням, а по годинам. Дякуємо за підтримку.

      Видалити
  3. Вітаю з першим ювілеєм! Ви так підросли, подорослішали. Бажаю щоб на наступний ювілей до вас завітало багато нових друзів - читайликів, чомусиків і просто гарних діток, які люблять книгу і хочуть спілкуватись. До вас уже заходять читачі із інших міст - це значить, що у вас в гостях цікаво. Чекаю на наступний пост.

    ВідповістиВидалити
  4. Як би ви, шановні прихильники, не підтримували нас, то мабуть із завданням нам би було важче впоратися, а так завдячуючи вашій підтримці "Чомусики та Читайлики" прагнуть створити щось новеньке та "смачненьке", тобто наступний постик. Всезнайка дуже, дуже Вам вдячний за підтримку:))))))))))

    ВідповістиВидалити
  5. Вітаю із маленьким ювілеєм! Дорослішаєте потроху:-) Натхнення та успіхів! Головне - не зупинятися!

    ВідповістиВидалити
  6. Дякуємо за побажання та допомогу :)))

    ВідповістиВидалити
  7. Всезнайки, поздравляю с трехмесячным детищем! Он у вас получился очень славненький, расти, процветать, иметь много читателей... Вы уже много добились. Так держать! Успехов!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Большое спасибо Ольга Ивановна! Мы старались в том, чтобы наш блогушка, подрастал умненьким, славненьким, немножечко чтобы было у него шалости. Будем стараться.

      Видалити