17 грудня 2012

Паперове мистецтво Віталія

За вікном зима. Холодно. Сиплються з неба сніжинки. Навкруги, куди не поглянеш, білі купи снігу. А в приміщенні бібліотеки - філії № 5 тепло та затишно.
До нас приходить багато талановитих відвідувачів. Ми вирішили знайомити вас, дорогі Чомусики й Читайлики, у рубриці "Світанок творчості" з найталановитішими. І перше наше знайомство з Віталієм Постриганем. Він - дуже обдарована особистість.
Паперове мистецтво Віталія

Віталій навчається у 5-Г класі НВК №10. Зразковий учень, ним пишаються батьки. Маючи гарний голос, він бере участь у співочих, літературно-читацьких конкурсах та  інших заходах, що організовуються в школі.
У 3-му класі Віталій захопився квілінгом.
Квілінг – мистецтво виготовлення різноманітних композицій (як плоских, так і об'ємних) з тонких різнокольорових паперових стрічок, скручених у спіралі певним чином. Для виготовлення таких стрічок - смужок використовується спеціальний папір. Це - витончена, майже ювелірна робота. Щоб займатися цією справою, необхідно мати та розвивати в собі такі якості, як терпіння, сила волі, художнє бачення та сердечну доброту.
Саме таким і є  Віталій. Він бере активну участь у житті нашої бібліотеки, розгадуючи кросворди, граючи у теніс з друзями, читаючи програмову та пізнавальну літературу.
Побачивши його роботи, ми вирішили на базі бібліотеки - філії № 5 організувати персональну виставку «Чудеса квілінгу», презентація якої відбулась 7 грудня.
Роботи Віталія  переглянули читачі нашої бібліотеки, які дали високу оцінку його майстерності. Це дуже приємно! І однолітки щиро раділи за свого друга. А щоб додати ще більшого бажання самовиразитись у творчості, Віталію вручено грамоту та скромний подарунок від працівників нашої бібліотеки.
Гадаємо це не останнє знайомство з юними талантами нашої філії. Ми запрошуємо бердичівлян, відвідати виставку  талановитого  читача, отримати естетичну насолоду від побаченого та насолодитися дружнім спілкуванням.



Чудеса квілінгу

10 коментарів:

  1. Віталік, ти молодець, ти чудово освоїв техніку квілінгу та виготовив чимало цікавих і неповторних прикрас. Дякуємо працівникам бібліотеки, що змогли познайомити нас з чудовими композиціями.

    ВідповістиВидалити
  2. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дійсно, роботи дуже гарні. Та й сам автор майстерно працює над їхнім виконання. Бажаємо творчих злетів та успіхів.

      Видалити
  3. Адміністратор блогу видалив цей коментар.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Цікаво, скажіть будь-ласка, а яка причина видалення даного коментаря, начеб-то нічого поганого я там не написала?! :( а навпаки хотіла підтримати ваш юний талант, похвалити й роботу вашої бібліотеки...

      Видалити
    2. Шановна Наталко Читалко, вибачте та не ображайтеся, я помилково видалила Ваш коментар, а повідомити забула.

      Видалити
  4. Дуже гарні роботи у такого юного майстра. Молодець Віталік!

    ВідповістиВидалити
  5. Привіт. Слоненок http://xn--80admlmkesno.xn--p1ai/2012/12/17/%D1%81%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%BE%D0%BA/ Дякую!

    ВідповістиВидалити
  6. МЯУ-естафету прийняли. Дуже Вам вдячні.

    ВідповістиВидалити
  7. Я самий крутий за вас всiх (Вiталька )

    ВідповістиВидалити